Tuesday, August 29, 2006

SEA proekt-Komponenta za strucno usovrsuvanje na nastavnicite/ SEA-teacher expert improvment

Поздрав до сите колеги вклучени во СЕА проектот-Компонента за стручнo усовршување на наставници!

7 Comments:

At 12:25, Blogger Sekirarska Elizabeta said...

Pocituvani kolegi,
kako sto se dogovorivme, dostapni Vi se analizata na sostojbata vo naseto uciliste po zavrsenata diseminacija na 4-te modula, kako i akcioniot plan i indikatorite za merenje na uspesnosta na sprovedenite aktivnosti razraboteni preku 6-te posoceni aspekti. Istite ce podlezat na revizija i dorabotka od strana na nasiot raboten tim,a i sekoja sugestija i mislenje ce gi smetame za dobredojdeni i vo interes na pouspesno sproveduvanje na aktivnostite koi ovaa obuka gi podrazbira. Navedenite dokumenti se naogjaat vo ramkite na linkovite.
So nadez za plodna i konstruktivna sorabotka, Beti

 
At 14:22, Blogger Sekirarska Elizabeta said...

zaboraviv da dodadam deka ova e rabotnata verzija i dadena vi e oddelno po stranici, a konecnata verzija ce bide linkuvana za nekolku dena. Pozdrav.

 
At 08:29, Blogger Sekirarska Elizabeta said...

Pocituvani kolegi,
vo prilog Vi e linkuvana konecnata verzija na akcioniot plan, so dodatocite koi se baraa.
ve pozdravuvam i Ve povikuvam na sorabotka. Beti

 
At 08:33, Anonymous Anonymous said...

navistina sekoja cest. Zalno e sto nema povece kolegi so vakov elan za rabota vo ovie teski vreminja. Te pozdravuvam, Elena od Gostivar

 
At 10:13, Anonymous Anonymous said...

Navistina, ne zagrizuvacko, tuku strasno.

 
At 10:25, Anonymous Anonymous said...

Navistina, ne zagrizuvacko, tuku strasno.
No,postrasno od se e opstestvenata apatija kon vakvite pojavi. Smetam deka ne e izlez od vakvata sostojba, no sepak mnogu znacajno bi pridonele, strucnite timovi vo site ucilista, koi za nesreka seuste iako so zakonite za obrazovanie se regulirani ne gi formiravme.
Opstestvoto i na ova gleda kako i na site znacajni segmente od nadgradbata kako na opstestvena potrosuvacka, a ne najskap i najdragocen opstestven proizvod.
Zatoa, sedodeka sme licemerni pred nasite deca i nesakame da izdvoime malku poveke za vospitanie. Vazi ,,gledaj me sto ti zboruvam, a nemoj ona sto go rabotam. Se sramam od sebe koga gi gledam i slusam site posledici na nasata vospitno-obrazovna i opstestvena negriza za decata i mladite. A Vie?

 
At 16:29, Blogger EmMiLy said...

секоја чест до професорката!!!

 

Post a Comment

<< Home

Picasa SlideshowPicasa Web AlbumsFullscreen